Kedves Gazdálkodók!

Már több, mint egy éve működik honlapunk a gazdahely.hu, amelynek célja a gazdálkodók széles körű tájékoztatása a mezőgazdasági aktualitásokról, elsősorban a pályázati információkról. Induláskor azt tűztük ki célként, hogy olyan cégek, vállalkozások termékeit mutatjuk be Önöknek, akik nem tudnak (vagy nem is akarnak) versenyezni a mezőgazdaság óriásaival. Rengeteg hazai kis- és középvállalkozás fáradozik azon nap, mint nap, hogy a jól ismert márkák között betörjön a piacra és megismertesse termékét a gazdákkal. Pár partnerünk már bemutatta egy-egy termékét (ezeket a fotó címére kattintva újra elolvashatják):

Vadalarm: Automata vadkármegelőzés

gazdahely

Agro Naturtáp: Szervestrágya pelletek

gazdahely

Agrogazda: LD-Agro GPS-es sorvezetők

gazdahely

Big-bag tároló rendszerek a Mobilizátor Kft.-től:

gazdahely

Ost-Brücke Kft.: Bálatüzelésű kazánok

gazdahely

Honlapunkkal továbbra is ezt az irányvonalat szeretnénk képviselni.

Emellett elindítottuk blogunkat, ahová pályázatíró partnercégünk közreműködése által pályázati kérdezz-feleleket olvashattak itt és itt.

Blogunk régi írásait (ha nem sikerül a korábbi cikkeket ide az új felületre átköltöztetni, akkor) továbbra is elérhetik a régi blogspotos címen.

Itt is folytatni fogjuk Fiatal gazda sorozatunkat, amihez várjuk is az írásokat! Ha Ön is megosztaná élményeit, fejlődését, a gazdaságának a kialakulását, vagy esetleg csalódását az olvasókkal, írjon nekünk a blog@gazdahely.hu e-mail címre!

Új rovatokat is tervezünk bevezetni a blogon, elsőként pénteken már érkezik is a Heti Mezőgazdasági Cikkajánló, ahol az online mezőgazdasági sajtó legérdekesebb heti cikkeit válogatjuk össze Önnek! Ha nincs ideje nap, mint nap a netet bújni a friss infokért, jöjjön ide péntek este és képbe hozzuk! ;)

Szakértők fognak egy-egy témát bővebben kifejteni, például várható bejegyzés a növényorvosi vényekkel kapcsolatban.

Ha nem akar lemaradni a sok új inforól és jó lenne egy értesítés az új bejegyzésekről, ide kattintva könnyen, gyorsan feliratkozhat hírlevelünkre!

Hamarosan jövünk tehát új blogbejegyzésekkel, addig is látogassanak el webhelyünkre, ahol még mindig kérhetnek ajánlatot gazdálkodási napló vezetésére is, illetve kövessenek minket facebookon is!

-Gazdahely-